ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης: «Ο κ. Κασσελάκης μόνο θαλαμοφύλακας, μαγειρεία και τουαλέτες μπορεί να κάνει»

Πλεύρης: «Ο κ. Κασσελάκης μόνο θαλαμοφύλακας, μαγειρεία και τουαλέτες μπορεί να κάνει»

Ο κ.Πλεύρης χθες άφησε αιχμές για τη συμμετοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε άγημα που παρέλασε στη Θήβα 

Συνέχεια στην κριτική του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τη συμμετοχή του στη χθεσινή παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, παρά το γεγονός ότι είναι νεοσύλεκτος, έδωσε ο πρώην υπουργός Θάνος Πλεύρης.

«Πώς άνθρωποι που δεν έχουν ορκιστεί και δεν μπορούν να αφέρουν όπλο παρευλαύνουν με όπλο» θέτοντας και υπηρεσιακό θέμα όπως είπε πέρα από το ηθικό.

«Ο κ.Κασσελάκης θαλαμοφύλακας, μαγειρεία και τουαλέτες μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο μέχρι να ορκιστεί» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Πλεύρης και συνέχισε «ο κ.Κασσελάκης που σε όλη τη θητεία του δεν θα κάνει μία σκοπιά, έναν περίπολο, μία άσκηση, κρίθηκε ικανός για να εκπροσωπήσει με άγημα στην παρέλαση».

Σημείωσε πως με άγημα στην παρέλαση εκπροσωπούν οι καλύτεροι, αυτοί που έχουν συμμετάσχει σε μία σειρά από πράξεις...«το θεωρώ προκλητικό. Με 20 μέρες θητεία μήπως να τον βάζαμε να κρατάει και τη σημαία», σχολίασε δηκτικά ο κ. Πλεύρης

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο κ.Πλεύρης με ανάρτησή του άφησε αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη για τη συμμετοχή του στο άγημα 36 ατόμων που παρήλασε σε κεντρικό δρόμο της Θήβας.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελάκης έχασε το βήμα στην παρέλαση. Το πρόβλημα είναι ότι η ηγεσία του στρατού επέλεξε, κατά τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία, να συμμετέχει στο άγημα οπλίτης που παρουσιάστηκε πριν 10 μέρες και απολύεται σε 10 μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά.