ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Βορίδη: Σόου και κοκορομαχία θα είναι η πρόταση δυσπιστίας

Απάντηση Βορίδη: Σόου και κοκορομαχία θα είναι η πρόταση δυσπιστίας
Φωτ.: Eurokinissi

Άμεση αντίδραση της κυβέρνησης για την πρόταση δυσπιστίας 

Σε σκληρή γλώσσα η απάντηση του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, μετά την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας.

«Όλα όσα αναπτύξατε είναι ζητήματα που έχουν αντιμετωπίσει την Ολομέλεια πολλές φορές και τον δημόσιο διάλογο. Γιατί δεν καταθέσατε πριν το δημοσίευμα του Βήματος που αναφέρεται σε μια υπόθεση που δεν καταλαβαίνει κανείς το περιεχόμενο της;», είπε αρχικά.

«Είστε εντολοδόχος συγκεκριμένων συμφερόντων», κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Σόου και κοκορομαχία θα είναι η πρόταση δυσπιστίας , δεν θα έχει απολύτως κανένα αποτέλεσμα», ανέφερε επίσης.

Υποστήριξε δε: «Επιθυμούμε την άμεση πρόοδο της διαδικασίας και την έναρξη της διαδικασίας. Την απάντηση θα δώσει η Βουλή και αμέσως μετά ο ελληνικός λαός στις ευρωεκλογές».

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, στην ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας την οποία κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά της κυβέρνησης, στην σκιά της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών, το μεσημέρι της Τρίτης.

Στις 15:30 είδε το φως της δημοσιότητας η πρόταση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει «στην εγκληματική ολιγωρία και αδιαφορία της κυβέρνησης προστέθηκε και η ομοίως εγκληματική και μεθοδευμένη προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης και της δημιουργίας ενός πέπλου προστασίας συγκεκριμένων προσώπων».