ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάτρα - Δένδιας: Το διακύβευμα στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πάτρα - Δένδιας: Το διακύβευμα στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου

Στην κατάμεση αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Πάτρας, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας η εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ. 

«Σε λίγες μέρες συγκρούονται οι δυνάμεις της υπευθυνότητας με τις δυνάμεις του λαϊκισμού. Και η Νέα Δημοκρατία ξέρετε που ανήκει» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προσερχόμενος στην επετειακή εκδήλωση, όπου είναι κεντρικός ομιλιτής, και οργάνωσε απόψε στην Πάτρα η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας του κόμματος, με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ.

Μάλιστα, κάλεσε τους Έλληνες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία σε αυτή την προσπάθεια.

Ο κ. Δένδιας εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην Πάτρα για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας ειδική αναφορά στον ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα ήταν κατάμεστη από νωρίς το απόγευμα.

Στην αρχή της εκδήλωσης τηρήθηκε 1 λεπτού σιγή στην μνήμη του Δημήτρη Βακάλογλου και όσων Νεοδημοκρατών έχασαν πρόσφατα την ζωή τους.

Στη συνέχεια ο κ. Δένδιας απηύθυνε την κεντρική ομιλία στην εκδήλωση.

Ανεβαίνοντας στο βήμα, ο υπουργός είπε πως η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι του, η οικογένεια του και δήλωσε περήφανος που ανήκει σε αυτή την παράταξη, που έχει δικαιωθεί στις μεγάλες πολιτικές επιλογές, εκεί που κρινόταν το μέλλον της χώρας.

Μετά την ομιλία πραγματοποίησε τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης φωτογραφιών από τη τη δράση της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, όλα τα χρόνια της 50χρονης ιστορίας της.