ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μιλούν όσοι κάνουν προεκλογική εκστρατεία στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων», λένε κυβερνητικές πηγές

«Μιλούν όσοι κάνουν προεκλογική εκστρατεία στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων», λένε κυβερνητικές πηγές

Απάντηση του Μαξίμου στον ΣΥΡΙΖΑ, που κατηγόρησε τον Παύλο Μαρινάκη πως χαρακτήρισε ξανά το έγκλημα των Τεμπών «μη θέμα».

«Πόλεμος» ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά τη σημερινή (10/04) συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, στην ΕΡΤ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλόγισε στον «τοξικό κυβερνητικό εκπρόσωπο», όπως έγραψε, ότι «καταφεύγει εκ νέου σήμερα στη γνωστή του τακτική: η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα. Τολμά, λοιπόν, για πολλοστή φορά, να χαρακτηρίζει το έγκλημα των Τεμπών “μη θέμα”.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου έσπευσαν να απαντήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ πως ο Παύλος Μαρινάκης «επανέλαβε το αυτονόητο», υπογραμμίζοντας ότι «έχουν το θράσος να μιλούν για τοξικότητα αυτοί που κάνουν προεκλογική εκστρατεία στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων και καμπάνια επάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα».

«Έχουν το θράσος να μιλούν για τοξικότητα αυτοί που κάνουν προεκλογική εκστρατεία στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων και καμπάνια επάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα. Σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε το αυτονόητο: Ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα μονταζιέρας, δηλαδή αλλοίωσης στοιχείων με σκοπό την παραπλάνηση της κοινής γνώμης σχετικά με τις επίμαχες συνομιλίες.

Ούτε προέκυψε κάτι τέτοιο από κανένα στοιχείο ή οποιαδήποτε δήλωση. Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να βγάλει άλλη μία ανακοίνωση γεμάτη ψεύδη με παραπλανητικό τίτλο», τόνισαν κυβερνητικές πηγές.

Σχετικές ειδήσεις