ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη: Είναι απογοήτευση το παιδί, τέλος, ψήφο από εμένα δεν παίρνει

Απόστολος Γκλέτσος, Στέφανος Κασσελάκης

Ο Απόστολος Γκλέτσος αρχικά μίλησε για απογοήτευση, αποκαλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως «παιδί» και μάλιστα πρόσθεσε πως «μέσα στη μεγάλη μας θλίψη για την φυγή του Αλέξη Τσίπρα το αντιμετωπίσαμε σοβαρά»

Μάζεψε την άποψή του για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Απόστολος Γκλέτσος, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από την ανάρτησή του στο Facebook αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος αρχικά μίλησε για απογοήτευση, αποκαλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως «παιδί» και μάλιστα πρόσθεσε πως «μέσα στη μεγάλη μας θλίψη για την φυγή του Αλέξη Τσίπρα το αντιμετωπίσαμε σοβαρά».

Ο Απόστολος Γκλέτσος, απαντώντας σε φίλη του που έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «λάθος το φευγιό, καθόμαστε και πολεμάμε εντός» και στη συνέχεια αναρωτήθηκε «τώρα τι; άλλα 10 χρόνια δεξιά» για να προσθέσει σε άλλο σχόλιο «ξεφτίλα για όλους μας, τελειώσαμε».

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε και σε κριτική που του ασκήθηκε για τη στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη γράφοντας «έκανα την ανάγκη φιλοτιμία απλώς Βασίλη, μέχρι εδώ όμως...».