ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νατσιός για δηλώσεις Παπαδόπουλου: Δεν υπάρχει προτροπή, είναι διαπίστωση, είναι αυθόρμητος

Νατσιός για δηλώσεις Παπαδόπουλου: Δεν υπάρχει προτροπή, είναι διαπίστωση, είναι αυθόρμητος
Φωτ.: Eurokinissi

Ο βουλευτής της Νίκης είχε πει: «Οι πιστοί Χριστιανοί μοιράζουν σφαλιάρες» και ο Δημήτρης Νατσιός μίλησε σχετικά 

Στήριξε τον βουλευτή του, Νίκο Παπαδόπουλο, ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε από την φράση του στη Βουλή «οι πιστοί Χριστιανοί μοιράζουν σφαλιάρες».

«Είναι οικογενειάρχης, καρδιοχειρουργός. Παρεξηγήθηκε ο αυθορμητισμός του, ούτε παρότρυνση έγινε. Παρεξηγήθηκε από κάποιους εκ του πονηρού», σχολίασε ο κ. Νατσιός.

Σύμφωνα με τον ίδιο η φράση του βουλευτή ήταν μια κοινωνική περιγραφή, μια κοινωνική διατύπωση. Σημείωσε δε ότι ο βουλευτής διευκρίνισε ότι καταδικάζει το συμβάν που προκάλεσε την φραστική αντιπαράθεση.

Σχετικά με το στόχο για τις ευρωεκλογές υποστήριξε πως είναι τα διψήφια νούμερα.

«Εγώ πήγα στον Αρχιεπίσκοπο και δεν φώναξα ούτε κάμερες ούτε κουδουνάκια», απάντησε όταν κατηγορήθηκε ότι εργαλειοποιεί την Εκκλησία.

Τι είπε ο ίδιος ο βουλευτής

Από την πλευρά του ο ίδιος ο Νίκος Παπαδόπουλος σε ανακοίνωσή μετά τις αντιδράσεις ήταν ξεκάθαρος: «Καταδικάζω κάθε είδους βία».

Τι είχε ειπωθεί στη Βουλή

Υπενθυμίζεται ότι χθες ένταση σημειώθηκε στη Βουλή, με τον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο, να σχολιάζει τη χειροδικία μέλους του κόμματός του κατά της βουλευτή της ΝΔ, Αγγελικής Δεληκάρη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος, οι πιστοί Χριστιανοί έχουν αρχίσει να «μοιράζουν σφαλιάρες» στις εκκλησίες! «To είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο που επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγετε αυτές, δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Συμπλήρωσε, δε, ότι «όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».