ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής της Νίκης μετά τα χαστούκια στη Δεληκάρη: «Οι πιστοί Χριστιανοί μοιράζουν σφαλιάρες»

Νίκος Παπαδόπουλος
Ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος
Intime News

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος, οι πιστοί Χριστιανοί έχουν αρχίσει να «μοιράζουν σφαλιάρες» στις εκκλησίες

Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή, με τον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο, να… συμφωνεί με τη χειροδικία μέλους του κόμματός του κατά της βουλευτή της ΝΔ, Αγγελικής Δεληκάρη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος, οι πιστοί Χριστιανοί έχουν αρχίσει να «μοιράζουν σφαλιάρες» στις εκκλησίες! «To είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο που επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγετε αυτές, δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Συμπλήρωσε, δε, ότι «όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Μετά τις δηλώσεις του, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αντέδρασαν και ο ίδιος επέμεινε: «Βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία». Ο βουλευτής της Νίκης είπε ότι η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία από αυτά γιατί έβαλε τη προβιά του πατριώτη. «Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε! Δεν καταλαβαίνετε ότι πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή;”», αναρωτήθηκε.

Η προεδρεούσα της Επιτροπής Μαρία Σούκουλη τον κάλεσε να ανακαλέσει, με τον κ. Παπαδόπουλο να λέει: «Η Ντροπή είναι όλη δική σας. Μη μου χτυπάτε το χέρι κυρία μου! Ηρεμήστε κυρία μου. Ακούω τι λέω, εσείς δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε! Ξυπνήστε ο λαός ξύπνησε. Οι αρχαίοι έλεγαν δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και οι χριστιανοί δεν νομοθετούν εναντίον του θεού».