ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έσπασε τη μύτη του Βασίλη Γραμμένου ο Κωνσταντίνος Φλώρος!

Έσπασε τη μύτη του Βασίλη Γραμμένου ο Κωνσταντίνος Φλώρος!

Ούτε σε αγώνα μποξ δεν συμβαίνουν τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο

Με σπασμένη μύτη αποχώρησε από την ελληνική Βουλή (!) ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μετά την επίθεση του ανεξάρτητου βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Γραμμένος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΓΝΑ μετά την επίθεση, έχει κάταγμα ρινικών οστών, δηλαδή έσπασε την μύτη του από τη γροθιά του Φλώρου!

Όλα τα παραπάνω προφανώς διαψεύδουν τον ίδιο τον Φλώρο, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν γρονθοκόπησε τον συνάδελφό του αλλά του έκανε... κεφαλοκλείδωμα!

Το παρελθόν της κόντρας με τον Βασίλη Γραμμένο

Παρελθόν φαίνεται πως έχει η κόντρα του Βασίλη Γραμμένου και του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Μετά τις πρωτοφανείς εικόνες και τις μπουνιές του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, έρχεται στο φως η κόντρα τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, κατέθεσε αγωγή κατά του πατέρα του ανεξάρτητου πια βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου, για συκοφαντική δυσφήμιση διά του τύπου και εξύβριση.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος σήμερα γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο, την ώρα που στην Ολομέλεια ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για το αίτημα άρσης ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από αίτημα του πατέρα του ανεξάρτητου σήμερα βουλευτή.

Ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.