ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλώρος για το επεισόδιο με Γραμμένο: «Έπρεπε να έχω αντιδράσει πιο ψύχραιμα»

Φλώρος για το επεισόδιο με Γραμμένο: «Έπρεπε να έχω αντιδράσει πιο ψύχραιμα»
EUROKINISSI.

«Το γεγονός ότι είμαστε βουλευτές, δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και άνθρωποι», τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής για το περιστατικό με τον Βασίλη Γραμμένο στη Βουλή.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος, μίλησε σήμερα (29/04) για το πρωτοφανές περιστατικό στη Βουλή, όπου χειροδίκησε κατά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από την απολογία του, με τον όρο να μην πλησιάζει τον Βασίλη Γραμμένο στα 50 μέτρα, υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «με τον συγκεκριμένο κύριο, δυστυχώς έχουμε προηγούμενα και δεν ξέρω γιατί μού επιτέθηκε κατά αυτόν τον τρόπο. Με έβρισε, σταμάτησα γιατί ήθελα να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω και στο βίντεο, φαίνεται πως φεύγω.

Ενώ είχα δώσει ήδη τόπο στην οργή, βλέπω τον κύριο Γραμμένο να μού κάνει χειρονομίες, να βρίζει ξανά τη μάνα μου και σε εκείνο το σημείο, θα δείτε ότι φεύγω όντας εκνευρισμένος και πηγαίνω να τον βρω στην έξοδο της Βουλής, όπου εκτυλίχθηκε ο διάλογος», σε συνέντευξη στο OPEN.

«Μετά, άρχισαν κάποια σπρωξίματα και από τις δύο πλευρές. Το γεγονός ότι είμαστε βουλευτές, δεν σημαίνει ότι παύει να είμαστε και άνθρωποι. Η δική μου εκδοχή επιβεβαιώνεται 100% από την κατάθεση του αστυνομικού. Ζήτησα συγγνώμη από τους συμπολίτες μου, σαφώς και έπρεπε να έχω αντιδράσει πιο ψύχραιμα», επεσήμανε ακόμη.

Σχετικές ειδήσεις