Μητσοτάκης: Να αποκρούσουμε το απολιτίκ lifestyle της αντιπολίτευσης, η ευρωκάλπη δεν είναι αγγαρεία

«Θα δώσουμε τον αγώνα μας και είμαι σίγουρος ότι το βράδυ των ευρωεκλογών, θα πανηγυρίσουμε ακόμη μία μεγάλη νίκη», σημείωσε ο Πρωθυπουργός από το Άργος. Τι είπε για την επιστολική ψήφο, την οπαδική βία και την αντιπολίτευση, στην οποία καταλόγισε απολιτίκ lifestyle.
Μητσοτάκης: Να αποκρούσουμε το απολιτίκ lifestyle της αντιπολίτευσης, η ευρωκάλπη δεν είναι αγγαρεία
EUROKINISSI.
2'

Ολοκληρώθηκε η προεκλογική ομιλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Άργος, μία ημέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε στην επιστολική ψήφο, το μήνυμα ενότητας που πρέπει να στείλουν οι πολίτες προσερχόμενοι στην ευρωκάλπη δείχνοντας εμπιστοσύνη στη Νέα Δημοκρατία, τις νέες κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τα σχολεία, την υγεία και την πάταξη της οπαδικής βίας αλλά και την ανάγκη «απόκρουσης του απολιτίκ lifestyle της αντιπολίτευσης με επιχειρήματα».

«Σας ευχαροστώ για τη στήριξη στη μεγάλη μας παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία, την οποία θα ξαναφέρουμε νικήτρια στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Καλή επιτυχία στα παιδιά, εν όψει Πανελλαδικών. Στηρίζουμε το δημόσιο Πανεπιστήμιο, παρά το γεγονός ότι κάναμε πράξη τη δέσμευση για την ίδρυση και λειτουργία μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών.

Κάποια στιγμή, φλερτάραμε με την απόλυτη καταστροφή και το 2015, είπαμε ένα μεγάλο “όχι” σε αυτούς που έπαιξαν τις τύχες της χώρας “κορώνα ή γράμματα”. Δεν κρύβω τις δυσκολίες, αλλά η Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019, είμαστε ισχυρότεροι», επεσήμανε αρχικά.

«Ό,τι γίνεται στις Βρυξέλλες, έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον καθένα μας ξεχωριστά. Βεβαίως πρέπει να ενισχύσουμε τα νοσοκομεία μας και αυτό κάνουμε, αλλά έχουμε δώσει σημασία και στην πρόληψη με παρεμβάσεις.

Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να παίξει βασικό ρόλο στην ευρωπαϊκή εξέλιξη της Ελλάδας. Αποτελεί λάθος να αντιμετωπισθούν οι ευρωεκλογές ως αγγαρεία, είναι μία πολιτική κάλπη και εξάγονται σημαντικά συμπεράσματα. Ζητάμε από τους πολίτες να στείλουν μήνυμα υποστήριξης και σταθερότητας», επεσήμανε ακόμη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή