Μαρινάκης σε Κασσελάκη για τη φέτα: Πολιτικός απατεώνας που συγκρίνει διαφορετικές ποσότητες

Τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κόστος 4,5 δισ. ευρώ την 4ετία, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης σε Κασσελάκη για τη φέτα: Πολιτικός απατεώνας που συγκρίνει διαφορετικές ποσότητες
1'

Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για την τιμή της φέτας και το ελαιόλαδο.

Αναφερθείς στο έγγραφο του ΙΕΛΚΑ, είπε πως συνέκρινε ίδια προϊόντα με ίδια ποσότητα μεταξύ της Ελλάδας και άλλων κρατών της Ευρώπης. Σε ό,τι αφορά τη φέτα ανέφερε πως το έγγραφο λέει συσκευασία 500 γραμ. για όλες τις χώρες και συνέχισε:

«Ο πολιτικός απατεώνας είναι αυτός που συγκρίνει διαφορετικής ποσότητας ή ποιότητας προϊόντα. Ο πρωθυπουργός συνέκρινε ίδιο προϊόν ίδιας ποσότητας και μάλιστα στην ομιλία του δεν είπε φέτα το κιλό» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μάλιστα, ανέφερε πως στη φέτα η χώρα μας δεν έχει την ακριβότερη τιμή.

Η αντιμετώπιση της ακρίβειας δεν λύνεται με μαγικό κουμπί, σχολίασε δηκτικά για την κριτική της αντιπολίτευσης σε αυτό το ζήτημα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο ΜEGA.

«Στην Ελλάδα δεν είχαμε εκτιμήσει ακόμα αυτές τις μαγικές συνταγές της αντιπολίτευσης, θα τις είχε υιοθετήσει κάποια άλλη χώρα στην Ευρώπη» συνέχισε σκωπτικά για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Μαρινάκης.

Σχολιάζοντας το ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Ραμάλα, είπε πως στέλνει ένα λάθος μήνυμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή