ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Όλα είναι έτοιμα για τις σημερινές εκλογές. Οι πολιτικοί αρχηγοί θα προσέλθουν από νωρίς στην κάλπη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς άσκησε λίγο πριν από τις 10 το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στην Πύλο κι αμέσως μετά προχώρησε σε μία λιτή δήλωση, σημειώνοντας: "Σήμερα ψηφίζει ο λαός, αύριο ξεκινάει μια καινούρια ημέρα για την Ελλάδα". Ο κ.Σαμαράς θα επιστρέψει στην Αθήνα και το βράδυ θα παρακολουθήσει τη ροή των αποτελεσμάτων από τα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού, μαζί με στενούς του συνεργάτες.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας ψήφισε με μια μικρή καθυστέρηση, καθώς είχε ξεχάσει την ταυτότητά του στο σπίτι του. Ωστόσο επειδή ήταν σε κοντινή απόσταση το εκλογικό τμήμα στην Κυψέλη, όπου ψηφίζει, το πρόβλημα λύθηκε άμεσα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ψήφισε στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα θα βρίσκεται στην Αθήνα και στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Ζαρίφειο παιδαγωγική ακαδημία (οδός Ζαρίφη 5), στην Αλεξανδρούπολη. Σε δηλώσεις του σηείωσε πώς το κόμμα του αποτελεί την ελπίδα και έστειλε μήνυμα και προς τους Ευρωπαίους ότι με το φόβο μπορεί να κερδίσεις τη μάχη, αλλά με την ελπίδα τον πόλεμο.

Η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα ψήφισε στο 1090ό εκλογικό τμήμα στο 7ο-10ο Λύκειο Περιστερίου και στη δήλωσή της προχώρησε σε καταγγελία σχετικά με ψευδή λογαριασμό στο twitter για το οποίο έχει ήδη απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έχει κινηθεί η σχετική διαδικασία.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης ψήφισε στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Περιστερίου. Σε δήλωσή του αμέσως μετά τόνισε: «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψηφίζουν σήμερα με ελπίδα, χωρίς φόβο»

O πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου και σε δηλώσεις του αμέσως μετά υποστήριξε ότι οι Έλληνες σήμερα θα ψηφίσουν με παττριωτική συνείδηση

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θα είναι παρόντες δήλωσε μεταξύ άλλων η επικεφαλής του κόμματος Ιωάννα Κοντούλη, η οποία ψήφισε στου Ζωγράφου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας ψήφισε στο 231ο Εκλογικό Τμήμα Ιωαννίνων.

Στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τσίπρας ξέχασε την ταυτότητα στο σπίτι!

Βουλευτικές εκλογές 2012: Ψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς (vid)

Βουλευτικές εκλογές 2012: Ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής (vid)

Βουλευτικές εκλογές 2012: Ψήφισε ο Πάνος Καμμένος (vid)

Βουλευτικές εκλογές 2012: Ψήφισε ο Φώτης Κουβέλης (vid)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: 649 ξένοι δημοσιογράφοι στην Αθήνα

Πού θα κριθούν οι εκλογές

Άνοιξαν οι κάλπες

Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ξεκαρδιστικές ατάκες από ελληνικές ταινίες για τις εκλογές! (vid)

Εκλογές Ιουνίου 2012: H φωτογραφία που σαρώνει στο Facebook

Ξάνθη: Χωρίς εφορευτική επιτροπή πολλά εκλογικά τμήματα

Υπ. Εσωτερικων: Ξεκίνησε ομαλά η εκλογική διαδικασία (vid)

Ελληνικές βουλευτικές εκλογές 2012: Η Google ψηφίζει και πάλι...

Βουλευτικές εκλογές 2012: Η παράκληση ενός μωρού για το μέλλον του!