ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π.Καμμένος:«Θα μείνουν πιστοί στον λαό ή στον συμμαθητή κ.Παπανδρέου;»

Π.Καμμένος:«Θα μείνουν πιστοί στον λαό ή στον συμμαθητή κ.Παπανδρέου;»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, ύστερα από την πρόταση για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής, σχετικά με τις δηλώσεις Ρουμελιώτη για το ΔΝΤ, προχώρησε σε δηλώσεις.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Συνεδρίασε σήμερα η διοικούσα επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Με ομόφωνη απόφαση, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ 20 βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, θα υπογράψουν πρόταση για σύσταση εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής. Θα αποσταλεί στο σύνολο των Ελλήνων βουλευτών, προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία που έγινε από τον πρώην μόνιμο αντιπρόσωπο της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες τις οποίες κάναμε, ότι η ένταξη της Ελλάδος στο ΔΝΤ, σε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, ήταν γνωστή στον κ. Παπανδρέου και την κυβέρνηση του.

Ήλθε η ώρα πλέον οι Έλληνες βουλευτές να αποφασίσουν αν θα μείνουν πιστοί σε αυτά που έλεγαν στον ελληνικό λαό για την σύσταση μιας και μόνης εξεταστικής επιτροπής ή θα συνεχίσουν την συγκάλυψη στον συμμαθητή τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του. Ζητούμε να υπογραφεί από τον αριθμό των βουλευτών που προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής».