ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή: Προειδοποιεί για «στημένη» αναταραχή στο κέντρο

Χρυσή Αυγή: Προειδοποιεί για «στημένη» αναταραχή στο κέντρο

Kαυστική είναι η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, αναφορικά με τα συνεχή κρούσματα επιθέσεων σε Πακιστανούς και άλλους μουσουλμάνους τις τελευταίες μέρες.

«Μιλάμε για διάφορα «επεισόδια» του τύπου «κάποιος, κάπου, κάποτε», που δεν επιβεβαιώνονται από το αστυνομικό δελτίο, είτε για πραγματικά γεγονότα που δεν έχουν φυλετικό ή πολιτικό χαρακτήρα», σημείωνει η ανακοίνωση και συμπληρώνει ότι «κοινή συνισταμένη όλων των «ρατσιστικών» επιθέσεων, επεισοδίων κ.τ.λ., είναι ότι φέρονται να γίνονται αποκλειστικά κατά μουσουλμάνων».

Η Χρυσή Αυγή κρούει τον κόδωνα του κινδύνου ενόψει εορτασμού του ραμαζανιού, ο οποίος θα κορυφωθεί το τριήμερο 17, 18 και 19 Αυγούστου. Στην Αθήνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Αθήνα δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, λαθρομετανάστες και μη. Οι μουσουλμάνοι θα συγκεντρωθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, κατόπιν συμφωνίας των συλλόγων τους με τα συναρμόδια υπουργεία ΠΡΟ-ΠΟ, Εσωτερικών, Παιδείας κ.τ.λ. «Και βέβαια, όλο το τριήμερο θα κυκλοφορούν παντού στην Αθήνα και ιδιαίτερα στο κέντρο της. Ασφαλώς, για ευνόητους λόγους η παρουσία της αστυνομίας θα είναι «διακριτική» και η επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς» θα παγώσει», τονίζει η Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή προειδοποιεί, τέλος, ότι υπάρχει σχέδιο ξένων μυστικών υπηρεσιών για γενικευμένη αναταραχή στο κέντρο των Αθηνών, με τη συμμετοχή όχι μόνο των μουσουλμάνων αλλά και αριστερών οργανώσεων!

Διαβάστε επίσης:

Χρυσαυγίτες πέταξαν καπνογόνα σε χώρο προσευχής μουσουλμάνων

Μουσουλμανικό τέμενος (ξανά;) η Αγία Σοφία Τραπεζούντας

Τουρκική εξόρμηση στην Θράκη