ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριτική των Ανεξάρτητων στον Σαμαρά για τη συνέντευξη στην Bild

Κριτική των Ανεξάρτητων στον Σαμαρά για τη συνέντευξη στην Bild

Κριτική σε υψηλούς τόνους ασκούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για την επιλογή του να δώσει συνέντευξη στην συγκεκριμένη εφημερίδα, η οποία - όπως υποστηρίζει - αντιμετωπίζει τη χώρα μας «με κίτρινο έως χυδαίο τρόπο» και εξέφρασε τη λύπη του γι' αυτή την επιλογή.

Κατηγορεί, επίσης, τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «μεταβαίνει στο Βερολίνο, όχι για να διαπραγματευθεί αλλά για να αποδείξει την πλήρη υποταγή στις επιταγές της τρόικας, προσφέροντας «γη και ύδωρ», με αντάλλαγμα λίγο αέρα, τον οποίο σκοπεύει να πουλήσει ακριβά, προσδοκώντας επικοινωνιακά κέρδη. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι δεν διστάζει να το ομολογήσει δημόσια και, μάλιστα, σε ένα μέσο ενημέρωσης, το οποίο αντιμετωπίζει με κίτρινο έως και χυδαίο τρόπο την χώρα μας, όλη αυτή την περίοδο της κρίσης. Λυπούμαστε πολύ» καταλήγει ο κ. Ζώης.

Τέλος, ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε άλλες δηλώσεις του, τόνισε ότι το κόμμα του παλεύει με μια - όπως υποστήριξε - σκόπιμη προσπάθεια, που καταβάλλεται για να πειστούν οι Έλληνες ότι η μοίρα τους είναι η εξαθλίωση και η εξάρτηση, με παράλληλη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. «Η Ελλάδα μπορεί, από χώρα της «καρπαζιάς» - όπως μας έχουν καταντήσει -, να ξαναγίνει μια χώρα σεβαστή» υποστήριξε ο Χρήστος Ζώης.

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς: Το μόνο που θέλουμε είναι λίγος «αέρας να ανασάνουμε»