ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ποιους συνομίλησε ο Κώστας Σημίτης

Με ποιους συνομίλησε ο Κώστας Σημίτης

Τα στελέχη που συνομίλησαν με τον πρώην πρωθυπουργό πριν αρχίσει η εκδήλωση για την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ

Για δύο πρόσωπα δεν ήταν σίγουρο αν θα παραστούν ή όχι στην εκδήλωση επανίδρυσης του ΠΑΣΟΚ. Ο ένας ήταν ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης και ο άλλος ήταν ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος.

Τελικά, μόνο ο κ. Κώστας Σημίτης εμφανίστηκε στο Μουσείο Μπενάκη ευδιάθετος, καλοντυμένος και πιο χαμογελαστός από ποτέ.

Κατευθύνθηκε προς την πρώτη σειρά των καθισμάτων κι αμέσως έσπευσαν να τον χαιρετήσουν ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος.

Αφού αντάλλαξε χειραψίες και κουβέντες αβροφροσύνης, ο πρώην πρωθυπουργός πήγε και κάθισε σε έναν παλιό φίλο και σύντροφο από την εποχή που το ΠΑΣΟΚ έδινε αγώνες στην Α’ και Β’ Πειραιά. Πρόκειται για τον κ. Γιάννη Καψή, με τον οποίο είχε θερμή συζήτηση ο κ. Σημίτης.

Λίγο αργότερα σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στη θέση του, δίπλα στον κ. Κώστα Λαλιώτη. Πίσω από τον κ. Σημίτη βρίσκονταν η βουλευτής Μεσσηνίας κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Πύρρος Δήμας και πρώην βουλευτής Β’ Πειραιά κ. Γιάννης Διαμαντίδης.

Μόλις είδε τον πρώην πρωθυπουργό ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος έσπευσε να τον υποδεχθεί κι αμέσως απαθανάτισαν το γεγονός οι κάμερες.

Χ.Κ.Λ.