ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής, Κεφαλογιάννης και ίντερνετ

Καραμανλής, Κεφαλογιάννης και ίντερνετ

Ποιες είναι οι σκέψεις του νέου γραμματέα της Ν.Δ. για την επικοινωνία κόμματος - πολιτών

Με μεγάλο ενδιαφέρον πολλοί περίμεναν να γίνει η συνάντηση του νέου γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Ο κ. Κώστας Καραμανλής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ιδέες και τις προτάσεις του κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη σχετικώς με την παρουσία του κόμματος στα δρώμενα της κοινωνίας και πώς θα επικοινωνεί με τη βάση.

Ο νέος γραμματέας βρέθηκε διαβασμένος. Δεν θέλει να χαθεί η επικοινωνία με τους πολίτες, κάτι το οποίο συμβαίνει συχνά όταν ένα κόμμα αναλαμβάνει την εξουσία. Ο κ. Κεφαλογιάννης προωθεί τη λειτουργία ηλεκτρονικού συστήματος αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ των πολιτών και στελεχών της Ν.Δ.

Δοκιμάστηκε αυτή η πρακτική με επιτυχία κατά την προεκλογική περίοδο με την παρουσία του κόμματος και του προέδρου κ. Αντώνη Σαμαρά στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο νέος γραμματέας της Ν.Δ. έχει γίνει δεινός χρήστης των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου. Όπως μαθαίνουμε μάλιστα, θα εφαρμόσει ένα νέο σύστημα επιλογής υποψηφίων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση εν όψει των εκλογών του 2014 μέσω ίντερνετ.

Ωραίος…

Β.Σ.Λ.