ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρεία σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα

Ευρεία σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα

Τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τα νέα μέτρα αναμένεται να αναπτύξει στη σημερινή κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Πολιτικής Γραμματείας και της Οργανωτικής Γραμματείας ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει στις 13:00 το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους με τη συμμετοχή των υπευθύνων περιφερειακής ανασύστασης, των γραμματέων των τομών του κινήματος και των μελών του τομέα Περιφερειακής Πολιτικής.

Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαια τα μέτρα, τονίζοντας παράλληλα πως η χώρα δεν πρέπει σε αυτή τη φάση να μπει σε περιπέτεια.

Στόχος του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι να συνομιλήσει με τα στελέχη του, να απαντήσει στις ενστάσεις τους και να τους εξηγήσει τη λογική με την οποία κινείται, ενώ θα γίνει και μια πρώτη βολιδοσκόπηση των προθέσεων ενόψει της ψηφοφορίας για τα νέα μέτρα.

Ταυτόχρονα, στην Ιπποκράτους φιλοδοξούν να ξεκινήσει έπειτα από αυτή τη συνεδρίαση με ταχείς ρυθμούς η διαδικασία της ανασύστασης και της ενημέρωσης των μητρώων των μελών του ΠΑΣΟΚ.