ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση των τριών αρχηγών

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση των τριών αρχηγών

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών για να οριστικοποιήσουν το πακέτο μέτρων των 11,9 δισ. ευρώ.

Λίγο πριν μπει στη συνάντηση ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ερωτηθείς για το αν θα οριστικοποιηθεί σήμερα το πακέτα μέτρων, εκτίμησε πως «θα πάρει μερικές μέρες ακόμα».

Όπως εξάλλου έγινε γνωστό, ο υπουργός Οικονομικών θα έχει νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας στις έξι το απόγευμα.

Με τον χρόνο να κυλά αντίστροφα και την τρόικα να αποχωρεί από τη χώρα μας τη Δευτέρα, η πολιτική ένταση στο εσωτερικό της κυβέρνησης, οξύνεται συνεχώς. Το κλίμα στη συνάντηση είναι βαρύ μετά και τις χθεσινές έντονες δηλώσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο ραδιόφωνο ΝΕΤ, δήλωσε ότι «όλα αυτά τα οικογενειακά καβγαδάκια και οι κόνξες των τελευταίων ωρών έχουν μικρή αξία, περισσότερο επικοινωνιακής και πολιτικής διαχείρισης, δηλαδή πώς θα μοιραστεί το πολιτικό και κομματικό κόστος ανάμεσα στους τρεις κυβερνητικούς συνεταίρους. Γιατί και ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης έχουν πει από τώρα "ναι, θα ψηφίσουμε, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, το πακέτο των κυβερνητικών μέτρων"».

Διαβάστε επίσης:

Στο Μαξίμου ο Γ. Στουρνάρας – Σε βαρύ κλίμα η σύσκεψη των αρχηγών

ΥΠΟΙΚ:«Μόνο κριτική και γκρίνια ακούμε από κυβερνητικούς εταίρους»