ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Στουρνάρα – ΔΗΜΑΡ σε εξέλιξη με Βενιζέλο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Στουρνάρα – ΔΗΜΑΡ σε εξέλιξη με Βενιζέλο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στην Ιπποκράτους, για να ενημερωθεί για το πακέτο των μέτρων, όπως αυτό πλέον ολοκληρώνεται πριν την αυριανή συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το κομμάτι του πακέτου μέτρου που αφορά σε περικοπές μισθών και συντάξεων θα είναι λιγότερο από 8 δισ. ευρώ, άφησε να εννοηθεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εισερχόμενος στα κεντρικά Γραφεία του ΠΑΣΟΚ για τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο. Ειδικότερα, σε ερώτηση δημοσιογράφων για το εάν ισχύει η φημολογία περί περικοπών μισθών και συντάξεων ύψους 8 δισ. ευρώ, ο κ. Στουρνάρας απάντησε: «Όχι τέτοια νούμερα».

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του κ. Στουρνάρα με το στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Δημήτρη Χατζησωκράτη για τον ίδιο λόγο, ο οποίος μάλιστα στις δηλώσεις του ανέφερε πως οι επικεφαλής της Τρόικας επιμένουν σε ορισμένα ζητήματα όπως οι απολύσεις στο Δημόσιο, όμως ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ υπενθύμισε πως η θέση του κόμματός του πάνω σε αυτά τα ζητήματα παραμένει σταθερή.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το πακέτο των νέων μέτρων