ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πατέρα σπάσε τη σιωπή σου!»

«Πατέρα σπάσε τη σιωπή σου!»

Να δώσει ονόματα και διευθύνσεις παρότρυνε τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο συνήγορος υπεράσπισης της κόρης του Αρετής.

Ο γνωστός ποινικολόγος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι συναντήθηκε με τον πρώην υπουργό στις φύλακες κορυδαλλού και του ζήτησε να σπάσει τη σιωπή του. Ειδικότερα ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Η κόρη και τα εγγόνια του Άκη Τσοχατζόπουλου αργοσβήνουν μέρα με τη μέρα. Συνομίλησα με τον Άκη στη φυλακή και του ζήτησα να σπάσει τη σιωπή του. Του είπα είναι μεγάλο λάθος να ανέβεις μόνος σου στο πολιτικό ικρίωμα».

Στη συμπληρωματική απολογία της πάντως, ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, η Αρετή Τσοχατζοπούλου επανέλαβε ότι όλες οι αγορές στις οποίες έχει προβεί είναι νόμιμες και δικαιολογούνται από τα εισοδήματά της. Ωστόσο, λόγω ψυχολογικής και σωματικής αδυναμίας (αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει χάσει 12 κιλά) δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή κάτι που αναμένεται να πράξει τις προσεχείς ημέρες δια υπομνήματος

Νωρίτερα απολογήθηκε συμπληρωματικά ο πρώτος ξάδελφος του Άκη, Νίκος Ζηγρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε όσα είχε πει στη αρχική του απολογία δηλαδή ότι πίσω από τις off shore εταιρίες κρυβόταν ο πρώην υπουργός και ότι στη διακίνηση μαύρου χρήματος συμμετείχε μεταξύ άλλων ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Σμπώκος.

Διαβάστε επίσης:

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στο στόχαστρο του εισαγγελέα η πρώην γυναίκα του

Νέα στοιχεία «προδίδουν» τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Αιχμές για το έργο της Δικαιοσύνης και το ΚΥΣΕΑ αφήνει ξανά ο Άκης