ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Ο Αλέξης Τσίπρας ωρίμασε βίαια

Ν. Παππάς: Ο Αλέξης Τσίπρας ωρίμασε βίαια

Για τη στενή του σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα, την απρόσμενη εκλογική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, τη λίστα Λαγκάρντ και την επίσκεψη Μέρκελ, μιλάει στην εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

«Ο κόσμος δεν θα μας συγχωρέσει καθυστερήσεις», τονίζει με νόημα σε ό,τι αφορά εκείνους που «αμφισβητούν» τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο πολιτικό φορέα, ενώ σχολιάζοντας τις ζυμώσεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς λέει: «Το κόμμα του κ. Βενιζέλου κρατάει για τον εαυτό του έναν ρόλο μνημονιακού στηρίγματος και δικαίως πληρώνει το τίμημα».

Για την πορεία της κυβέρνησης, παραδέχεται ότι τη «βίαιη ωρίμανση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ» από το 2008, μέχρι σήμερα και επιμένει στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό του κόμματος. «Το βασικό είναι ότι έχει ωριμάσει βίαια συνολικά ο πολιτικός μας οργανισμός. Αυτή η ωρίμανση αφορά όλα τα στελέχη και βεβαίως και τον πρόεδρο» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς στην εφημερίδα.

Για την Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι « η συγκεκριμένη οργάνωση χρησιμοποιεί θρασύδειλα τη βία εναντίον των αδυνάτων συστηματικά. Είναι μια δύναμη η οποία, εάν θεωρήσει ότι μπορεί, σε λίγο θα χτυπάει και τον αγωνιζόμενο λαό. Είναι μια ναζιστική οργάνωση, που υμνεί ανοιχτά τον Χίτλερ».

Διαβάστε επίσης:

Α. Τσίπρας: Σήμερα η Ελλάδα δεν πωλείται. Λεηλατείται