ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης: Οι πολίτες να κάνουν τη δική τους παρέλαση μετά την επίσημη

Λαφαζάνης: Οι πολίτες να κάνουν τη δική τους παρέλαση μετά την επίσημη

«Οι πολίτες να κάνουν τη δική τους παρέλαση μετά την επίσημη και να φωνάξουν «όχι» στο μνημόνιο», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης.

«Δεν λέμε να ακυρώσουμε τις παρελάσεις ούτε να παρέμβουμε μέσα σε αυτές. Οι παρελάσεις λέμε ότι πρέπει να διεξαχθούν κανονικά και από εκεί και πέρα να εκφραστεί ο κόσμος με δική του παρέλαση που θα ακολουθήσει τις επίσημες παρελάσεις, βροντοφωνάζοντας τα δικά του σύγχρονα μεγάλα όχι» δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης δίνοντας το στίγμα του σημείωσε «Το «όχι» στον φασισμό, το «όχι» στην τρόικα, «όχι» στα μνημόνια. Αυτά είναι κεντρικά θέματα που έναν λαό σε αυτή τη χώρα του δίνουν τη δυνατότητα να δώσει το «παρών», ανοίγοντας καινούργιους δρόμους για τη χώρα μας. Θέλουμε μια ενωτική, ειρηνική έκφραση του ελληνικού λαού. Θέλουμε ένα ενωτικό, λαϊκό, ειρηνικό ποτάμι να ξεχυθεί με την αφορμή και την ευκαιρία της 28ης Οκτωβρίου και να πει ότι για την Ελλάδα υπάρχει κι ένας άλλος δρόμος».