ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα θέσει θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του ο Βενιζέλος;

Θα θέσει θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του ο Βενιζέλος;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ αφού η ασυνεννοησία κατά την χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που στην ουσία δεν κατέληξε καν σε αποφάσεις, δεν ήταν τίποτα μπροστά στην σημερινή εικόνα διάλυσης που είχε το ΠΑΣΟΚ στο κοινοβούλιο με τους βουλευτές να ψηφίζουν ό,τι επιθυμούσε ο καθένας.

Και αυτό έμοιαζε λογικό να συμβεί, όταν ο ίδιος ο επικεφαλής του κόμματος δεν μπήκε στην διαδικασία να ψηφίσει, που συνήθως η δική του ψήφος κατευθύνει και τους βουλευτές. Στο ΠΑΣΟΚ, εάν επικρατούσε λοιπόν μία φορά αναβρασμός, τώρα έχει μετατραπεί «ηφαίστειο» έτοιμο να εκραγεί, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο πως πολλοί βουλευτές στην έκτακτη συνεδρίαση που συγκλήθηκε κατόπιν όλων αυτών για περίπου στις 7 το απόγευμα, είναι πιθανόν να θέσουν ακόμα και θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ενήμερος για όλα αυτά και δεν αποκλείεται σήμερα να προλάβει εκείνος τους βουλευτές του και να θέσει θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του! Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν θα συμμετάσχει στην συνεδρίαση, ενώ άγνωστο είναι αν θα παραβρεθεί και ο Γ.Παπανδρέου. Στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου λένε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισε στην σημερινή ψηφοφορία αν και ήταν στην Βουλή γιατί «δεν ήθελε να μπει στο κάδρο της πανσπερμίας απόψεων».

Διαβάστε επίσης:

Χρυσοχοΐδης και Π.Δήμας κοντά στη Ν.Δ.