ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει η Κ. Μπατζελή

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει η Κ. Μπατζελή

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και η πρώην υπουργός από το ΠΑΣΟΚ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ με τα στελέχη το ένα μετά το άλλο να δηλώνουν την αντίθεσή τους στην μνημονιακή πολιτική Βενιζέλου.

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή έθεσε ανοιχτά θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

«Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις συνεχείς μεταλλάξεις και τις κυλιόμενες συμμαχίες. Ένας αρχηγός με νωπή εντολή, τη στιγμή που είναι δύσκολο να πετύχει σύγκλιση απόψεων με τους βουλευτές του και όταν αυτή η σύγκλιση επιτυγχάνεται με πλασματικό τρόπο, συγκυριακό, ο ίδιος τον αποδυναμώνει και ανατρέπει τη στοιχειώδη συνοχή που υπάρχει στον ιστό του κόμματος», ανέφερε στο Βήμα fm η βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με την κ. Μπατζελή, η παραίτηση του κ. Βενιζέλου το χρονικό αυτό διάστημα «είναι πάρα πολύ δύσκολη διότι θα διαταραχθεί η συνοχή της κυβέρνησης και η έξωθεν καλή της παρουσία, όμως νομίζω ότι η χθεσινή διαχείριση της τελευταίας στιγμής έχει αποδυναμώσει τις δυνάμεις του 'στρατεύματος' του ίδιου του ΠΑΣΟΚ και θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη για την επόμενη ημέρα».

Η κ. Μπατζελή δήλωσε επίσης ότι παρακολουθεί «εμβρόντητη» μία «παλαιοκομματική τακτική αλισβερισιού μέσα στο πολιτικό μου κόμμα, στο οποίο μέχρι πρότινος θεωρούσα ότι ανήκω».

«Από εκεί και πέρα θα συμμετάσχω ενεργά στην πολιτική, αλλά και στα ζητήματα του μέλλοντος της χώρας» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Μιχάλης Κασσής: Έφυγα από το ΠΑΣΟΚ. Δεν είμαι τζάμπα μάγκας

Τρόμος στο Μαξίμου μήπως δεν περάσουν τα νέα μέτρα

Βενιζέλος: Όποιος δεν θέλει να ψηφίσει τα μέτρα να φύγει από το ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Πάμε να ψηφίσουμε τα μετρά αλλιώς φεύγω!