ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπούλιας: Θεματοφύλακες της Εθνικής Ανεξαρτησίας οι Ένοπλες Δυνάμεις

Παπούλιας: Θεματοφύλακες της Εθνικής Ανεξαρτησίας οι Ένοπλες Δυνάμεις

«Θεματοφύλακες της εθνικής μας ανεξαρτησίας» χαρακτήρισε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, άνδρες και γυναίκες, που καθημερινά πασχίζουν και αποτελούν τους, επιτελώντας παράλληλα ένα σπουδαίο και μετρήσιμο κοινωνικό έργο», σημειώνει ο κ. Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμά του για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στις 21 Νοεμβρίου 2012.

Ο κ. Παπούλιας επισημαίνει ότι οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί επιτελούν ένα «σπουδαίο και μετρήσιμο κοινωνικό έργο, επιτελώντας στο ακέραιο το καθήκον τους».

Συγκεκριμένα στο μήνυμά του ο κ. Παπούλιας αναφέρει:

«Τιμούμε και φέτος, με την ευκαιρία της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων, όλους όσοι θυσιάστηκαν στην εκτέλεση του καθήκοντος αλλά και όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, άνδρες και γυναίκες, που καθημερινά πασχίζουν και αποτελούν τους θεματοφύλακες της εθνικής μας ανεξαρτησίας, επιτελώντας παράλληλα ένα σπουδαίο και μετρήσιμο κοινωνικό έργο. Στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται, οι Ένοπλες Δυνάμεις μας με υψηλό φρόνημα και ακμαίο ηθικό και χωρίς εκπτώσεις στο αξιόμαχο, παρά το γεγονός ότι ισότιμα με όλους τους Έλληνες πολίτες συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των δημοσιονομικών προβλημάτων της χώρας μας, επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους, εκπέμποντας μηνύματα αυτοπεποίθησης και υπευθυνότητας. Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη, μεταφέροντας για μια ακόμη φορά τη μεγάλη μου εκτίμηση».