ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαξεβάνης: «Μουρούτη έχεις σχέση με το Μήτσο τον οδηγό σου»

Βαξεβάνης: «Μουρούτη έχεις σχέση  με το Μήτσο τον οδηγό σου»

Πρωτοφανές λεξιλόγιο, βρισιές και υπονοούμενα ανάμεσα στον διευθυντή του γραφείου Τύπου πρωθυπουργού και τον γνωστό δημοσιογράφο με αναφορές στους Νίκο Χουντή και Ρένα Δούρου!

Άγριο κράξιμο στο Twitter ανάμεσα στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και τον διευθυντή στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη. Αφορμή αποτελεί σχόλιο που έκανε ο Βαξεβάνης ότι ο πρωθυπουργός έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό.

Ο Μουρούτης αναμετέδωσε το σχόλιο και απάντησε: «Μέχρι κι εσείς έχετε γράψει το αντίθετο, πώς ξεχνά η “διεισδυτική δημοσιογραφία”…». Η αντίδραση του Βαξεβάνη ήταν άμεση. «Την κατάντια της διακυβέρνησης αυτής, πέρα από τα οικονομικά στοιχεία τη δείχνει ότι εκπροσωπείτε τον πρωθυπουργό», έγραψε ο δημοσιογράφος κι η δημόσια συζήτηση άναψε χωρίς προσχήματα.

Σε κάποια στιγμή, ο συνεργάτης του πρωθυπουργού έγραψε πως ο Βαξεβάνης δεν σχολιάζει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μισθοδοτούνται στην βελγική τράπεζα KBC, αφήνοντας αιχμή εναντίον του ευρωβουλευτή κ. Νίκου Χουντή από τη δήλωση «πόθεν έσχες» του οποίου άντλησε την πληροφορία για τον τραπεζικό λογαριασμό.

«Πού θα τον είχε αφού ως ευρωβουλευτής ζει στο Βέλγιο; Στην Πειραιώς του κουνιάδου σας;» αντέτεινε ο Βαξεβάνης για να εισπράξει την απάντηση ότι δεν έχει κότσια. Αυτό έκανε τον δημοσιογράφο να εκραγεί.

Με οργισμένο ύφος ο Βαξεβάνης έγραψε στον Μουρούτη: «Βρε ανόητε γράφεις στο ίντερνετ ότι έχω σχέση με τη Δούρου; Ό,τι σου κατέβει; Δηλαδή να πω ότι εσύ έχεις με τον Μήτσο τον οδηγό σου;»! Ο συνεργάτης του πρωθυπουργού αρκέστηκε να επιστρέψει τους χαρακτηρισμούς και να διευκρινίσει ότι απεκάλεσε την κ. Δούρου πολιτική σύντροφο του δημοσιογράφου.

Και μετά αναρωτιόμαστε ποιοι είναι υπεύθυνοι για το κλίμα «κανιβαλισμού» που επικρατεί στην πολιτική ζωή. Τα σχόλια δικά σας…

vax1