ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεδίκογλου: Οι εκλογές δεν είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης

Κεδίκογλου: Οι εκλογές δεν είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης

Στους στόχους της πρωινής συνάντησης του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των πολυεθνικών αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου.

«Εξασφαλίσαμε τη ρευστότητα, που είχε τόσο ανάγκη η οικονομία μας, το τραπεζικό μας σύστημα, τώρα αυτή η ρευστότητα πρέπει να αξιοποιηθεί. Μπορούν να νιώσουν μια σιγουριά οι επενδυτές ότι η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στην καρδιά της Ευρώπης, της ευρωζώνης, να δούμε αυτό πως μεταφράζεται για τον Έλληνα πολίτη. Το πρώτο μέτωπο που πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα είναι το μέτωπο της ανεργίας», τόνισε ο κ. Κεδίκογλου.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση έχει άλλες προτεραιότητες και όχι τις εκλογές.

Σχετικά με την αυριανή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών σημείωσε ότι «ο πρωθυπουργός και οι δυο εταίροι πρέπει να καθορίσουν τον προσεχή προγραμματισμό της κυβέρνησης, τις προσεχείς κινήσεις, το πώς θα αξιοποιήσουμε τα νέα δεδομένα που κερδίσαμε χάρη στην απόφαση των Βρυξελλών».