Ολοκλήρωση σύσκεψης Σαμαρά-Στουρνάρα – Δεν υπάρχουν περιθώρια χρόνου

Newsroom Newsroom

Ολοκλήρωση σύσκεψης Σαμαρά-Στουρνάρα – Δεν υπάρχουν περιθώρια χρόνου

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις. Ενώ έχουμε πάει τόσο καλά, δεν θα θέλαμε να συμβεί κάποιο λάθος, τυχαίο ή διαδικαστικό», δήλωσε κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, μετά από τη συνεργασία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, η οποία διήρκησε περίπου 2,5 ώρες.

Σύμφωνα με τον ίδιο παράγοντα, πρέπει να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς η υλοποίηση των προαπαιτούμενων δράσεων, όπως είναι, μεταξύ άλλων, το φορολογικό και ο ορισμός του γενικού γραμματέα Εσόδων.

Η συνάντηση, στην οποία ήταν παρόντες επί μακρόν ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, είχε ως αντικείμενο την επισκόπηση της οικονομικής πολιτικής και των προαπαιτούμενων δράσεων, αλλά και την οργάνωση των νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, ενόψει του Eurogroup του Ιανουαρίου και της συνεδρίασης του ΔΝΤ.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός μετέβη στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved