ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Νικολόπουλος: Θα πολιτευθώ εκεί που χρειάζομαι

Ν. Νικολόπουλος: Θα πολιτευθώ εκεί που χρειάζομαι

«Θα πολιτευθώ εκεί που χρειάζομαι», δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στην εκδήλωση του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας.

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατά την διάρκεια της ομιλίας του σημείωσε πως στην επίτευξη μίας τέτοιας συμπαράταξης όλων των πατριωτικών δυνάμεων ρίχνει πλέον το σύνολο των δυνάμεών του, αδιαφορώντας ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα, αν θα εξακολουθήσει να είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Αχαΐα ή οτιδήποτε άλλο.

«Κάποιος – κάποιοι πρέπει να πείσουν και να συμπορευτούν χωρίς κανένα πριμαντονισμό με όλους τους Έλληνες πατριώτες και δημοκράτες, στο πλαίσιο ενός πολιτισμού, έξω από την παράδοση της μισαλλοδοξίας και της ρήξης και από τον μηχανισμό της αυτοκαταστροφής», ανέφερε ο πρώην υφυπουργός.

«Πρέπει να περιμαζέψουν τους μεγάλους αγώνες και να οδηγήσουν στην μέγιστη απόδοση τους. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και με άλλους που θα είναι αξιόπιστοι, που θα βάζουν τον πατριωτισμό τους και την πραγματική τους κοινωνική ευαισθησία πάνω από τις κομματικές επιλογές και τις ιδεολογικές ταμπέλες», τόνισε ο ίδιος.

«Όταν ξεκίνησα την διαδρομή μου, έβαλα έναν στόχο: Να δουλέψω για τον τόπο μου και τους πολίτες του. Και αυτό τον στόχο θα συνεχίσω να υπηρετώ, ανεξάρτητα από θέσεις και οφίτσια. Το απέδειξα πολλές φορές μέχρι σήμερα, νομίζω...», ισχυρίστηκε ο Αχαιός πολιτικός.

«Ζούμε έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, διατηρώντας όμως ακέραια την ελπίδα μας. Δεν θα λυγίσουμε. Θα αντέξουμε και θα νικήσουμε την κρίση, δεν θα μας νικήσει αυτή!», κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος, εκφράζοντας τις πιο θερμές ευχές του προς όλους, για μια χρονιά με υγεία και αντοχή, απέναντι στα δύσκολα.