ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίντεο: Οι... ευαισθησίες του κυρίου Μπεγλίτη!

Βίντεο: Οι... ευαισθησίες του κυρίου Μπεγλίτη!

«Συγκλονιστική» αποκάλυψη κάνει σήμερα γνωστός πολιτικός συντάκτης σε μεγάλη εφημερίδα.

Με αφορμή το ευφάνταστο και ετεροχρονισμένο κρεσέντο διαφωνίας υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ, αναφέρει στη στήλη του στην εφημερίδα:

«...Επισημαίνω εδώ ότι έπειτα από ένα άτυπο υπουργικό, απόγευμα στο Μαξίμου (τα συνήθιζε αυτά ο Γιώργος), τηλεφώνησα στον Πάνο Μπεγλίτη για ρεπορτάζ και με σπασμένη φωνή, και προφανώς δακρυσμένος, μου εξομολογήθηκε ότι «δεν έχουμε ιδέα τι μας περιμένει»...

Ομολογουμένως αυτή την ευαίσθητη πλευρά του κ. Μπεγλίτη δεν την γνωρίζαμε...

Αντιθέτως, εμείς είχαμε μείνει με την σοκαριστική και προκλητική δήλωση του κ. Μπεγλίτη λίγη ώρα μετά την αυτοκτονία του συνταξιούχου, Δημήτρη Χριστούλα στο Σύνταγμα.

Κατά την παρουσία του στο ΣΚΑΪ, ο κ. Μπεγλίτης κλήθηκε τότε να σχολιάσει τη φράση «το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου», που φέρεται ότι είπε ο 77χρονος συνταξιούχος, λίγο πριν πατήσει το δάχτυλο στη σκανδάλη.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε πει μεταξύ άλλων: «Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του».

Ίσως και σε αυτή την περίπτωση, να έκλαψε αργότερα στο σπίτι του!

Θυμηθείτε την σοκαριστική δήλωση: