ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκαλύψεις- βόμβα για τις σπατάλες του Γιώργου Παπανδρέου

Αποκαλύψεις- βόμβα για τις σπατάλες του Γιώργου Παπανδρέου

Η σφοδρή επίθεση που δέχτηκαν από μία νεαρή Ισπανίδα οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και δη ο πρόεδρός της Γιώργος Παπανδρέου άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου».

Η νεαρή κοπέλα, μέλος της Νεολαίας της Διεθνούς, κατήγγειλε την πολυτέλεια στην οποία διαβιούν οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής.

Ξενοδοχεία πέντε αστέρων, λιμουζίνες και δείπνα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του τρόπου ζωής των Σοσιαλιστών της Διεθνούς και του επικεφαλής τους κ. Γιώργου Παπανδρέου.

Σήμερα ο Αθανάσιος Έλλις στην Καθημερινή κάνει αποκαλύψεις – βόμβα για τις σπατάλες την περίοδο που ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν Υπουργός Εξωτερικών.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Κατά τη διάρκεια της σύντομης θητείας του στην πρωθυπουργία, αλλά και, κυρίως, της πολυετούς παρουσίας του στο υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Παπανδρέου δεν σεβάσθηκε προϋπολογισμούς.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του λάτρευαν τα πεντάστερα ξενοδοχεία με τις πολυτελείς σουίτες και τα υπερσύγχρονα γυμναστήρια, όπως και τα ακριβά εστιατόρια. Υπήρξαν μάλιστα και περιπτώσεις όπου επειδή προφανώς το ελληνικό κράτος είχε τεράστια πλεονάσματα –«λεφτά υπάρχουν»– τα οποία οι υπεύθυνοι δεν ήξεραν πού να διοχετεύσουν, έκλειναν περισσότερα πανάκριβα δωμάτια ξενοδοχείων από αυτά που χρειάζονταν, με αποτέλεσμα να χρεώνονται στον προϋπολογισμό του υπουργείου Εξωτερικών, και κατ' επέκτασιν του ελληνικού κράτους, έξοδα για δωμάτια που παρέμεναν άδεια.

Ο κ. Παπανδρέου, που σίγουρα δεν έδωσε «μάχη στους δρόμους», είναι, δυστυχώς, το κατ' εξοχήν παράδειγμα ενός ηγέτη που δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα, ενός πρωθυπουργού που ενώ η χώρα του βίωνε δραματικές καταστάσεις, αυτός ταξίδευε στον... Αγιο Δομίνικο για να προεδρεύσει της Σοσιαλιστικής Διεθνούς».

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Η Ισπανίδα που ξεμπρόστιασε τον Παπανδρέου