ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έξαλλος ο Πολ Τόμσεν με τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη!

Έξαλλος ο Πολ Τόμσεν με τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη!

Αφορμή ο ισχυρισμός του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ ότι «ο Τόμσεν εναντιώθηκε στο κούρεμα που εξ αρχής ζητούσε ο Στρος Καν για την Ελλάδα»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbomb.gr, μόλις πριν από λίγες ημέρες παράγοντες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου προχώρησαν στην πλήρη μετάφραση στα αγγλικά του βιβλίου του κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη, στο οποίο ο ίδιος περιγράφει μεταξύ άλλων το παρασκήνιο της ελληνικής αναδιάρθρωσης αφότου η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο.

Στο βιβλίο του ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ ισχυρίζεται ότι ο Στρος Καν πίεζε ώστε η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημόσιου χρέους να γίνει εξ αρχής, και ότι ο Πολ Τόμσεν ήταν αυτός που εναντιώθηκε και ότι με τις μεθοδεύσεις του ακύρωσε αυτήν την προοπτική το 2010. Πριν λίγες μόλις ημέρες ο Τόμσεν διάβασε το μεταφρασμένο στα αγγλικά επίμαχο κομμάτι του βιβλίου του κ. Ρουμελιώτη, γεγονός που τον έκανε να ξεσπάσει, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες.

Ο Πολ Τόμσεν αρνείται κάθετα τους ισχυρισμούς του Παναγιώτη Ρουμελιώτη και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το newsbomb.gr επίκειται να δώσει σύντομα την δική του απάντηση στους ισχυρισμούς Ρουμελιώτη, στον οποίον πηγή του ΔΝΤ απέδιδε πρόσφατα «μία τάση υπερβολής στα όσα περιγράφει στο βιβλίο του».

Σχόλιο αντί επιλόγου: Άραγε οι Έλληνες πότε θα μάθουν την πλήρη αλήθεια μακριά από σκοπιμότητες και προσωπικά παιχνίδια του καθενός;