ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Τόνια Αντωνίου στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Η Τόνια Αντωνίου στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

...Κουβέντα όμως για τον πολιτικό της μέντορα

Η γνωστή και μη εξαιρεταία Τόνια Αντωνίου, που εκλέχτηκε στην νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο.

Είχε διατελέσει γραμματέας της Νεολαίας του κόμματος ενω επί σειρά ετών ηγείτο της «τσοχατζοπουλικής» πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ απέναντι στους «εκσυγχρονιστές» του Κώστα Σημίτη.

Όλοι θυμούνται την νεαρή τότε Τόνια να πίνει νερό στην υγειά του πολιτικού της μέντορα, Άκη Τσοχατζόπουλου. Η Τόνια Αντωνίου θεωρούνταν το πολιτικό παιδί του Άκη, καθώς επίσης και θεματοφύλακας του ισχυρού ρεύματος που ο πρώην Υπουργός εκπροσωπούσε τότε στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ.

Η Τόνια Αντωνίου μιλούσε πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Άκη. Σταμάτησε όμως να αναφέρει το όνομά του όταν άρχισε να διαφαίνεται ο «πολιτικός θάνατος» του Τσοχατζόπουλου. Δείχνει να θέλει να ξεχάσει εκείνη την περίοδο που υπηρετούσε «ως λογαχός του Άκη» μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Χθες η Τόνια Αντωνίου εκλέχτηκε στην Κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, και μία μέρα μετά ο Άκης Τσοχατζόπουλος οδηγούνταν ταπεινωτικά και πάλι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Θα περιμέναμε από την κ. Αντωνίου να μιλήσει για τα χρόνια εκείνα και να κάνει την αυτοκριτική της, πριν αρχίσει να...οραματίζεται τη νέα εποχή στο ΠΑΣΟΚ.

Ή τουλάχιστον να πει μία κουβέντα για τον Άκη Τσοχατζόπουλο που κάποτε υμνούσε... Θα το κάνει άραγε;

Διαβάστε επίσης:

Βελούδινο πραξικόπημα στο ΠΑΣΟΚ

Οχτώ χρόνια κάθειρξη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο