ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Λυκουρέντζου στο νοσοκομείο Σπάρτης

Επίσκεψη Λυκουρέντζου στο νοσοκομείο Σπάρτης

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του γιατρού, ο οποίος νοσηλεύεται στο θεραπευτήριο έπειτα από επίθεση που δέχθηκε με όπλο.

Ο κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος θεώρησε υποχρέωσή του να επισκεφθεί τον φυσικοθεραπευτή, για να τιμήσει, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «τον καθημερινό αγώνα των εργαζομένων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ιατρών, νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού, οι οποίοι ανταποκρίνονται με αυταπάρνηση στην εκπλήρωση των καθηκόντων τους».

Σε ερώτημα για τις οφειλόμενες εφημερίες, ο κ. Λυκουρέντζος απάντησε ότι «Υπήρξε πράγματι ένα πρόβλημα στην διαδικασία αποπληρωμής των δεδουλευμένων εφημεριών των τελευταίων μηνών το οποίο δεν οφείλεται στο Υπουργείο Υγείας. Την Τετάρτη συμπεριλαμβάνεται, ωστόσο, σχετική διάταξη σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών και επιλύεται οριστικώς το πρόβλημα της εξόφλησής τους. Σας διαβεβαιώνω ότι οι εφημερίες επί ημερών της σημερινής Πολιτικής Ηγεσίας θα πληρώνονται».