ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ξίφος της δικαιοσύνης τρόμαξε τα υπόγεια της διαπλοκής

Το ξίφος της δικαιοσύνης τρόμαξε τα υπόγεια της διαπλοκής

Οι μηχανισμοί προπαγάνδας που γκρέμισαν την κυβέρνηση Καραμανλή, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί απαξιώνοντας τη δικαστική έρευνα

Πάει καιρός από τότε που απολαμβάναμε τους χαρακτηρισμούς τύπου "Βούδας" για τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, σε "ρεπορτάζ" εφημερίδων και τηλεπαράθυρα.

Χαρακτηρισμούς που όπως εμβρόντητοι διαπιστώσαμε μετά τις αποκαλύψεις των Wikileaks, εφευρίσκοντο σε χαλκεία πρεσβειών και απόρρητα τηλεγραφήματα.

Προφανώς κάποιοι ταγοί της ενημέρωσης είχαν ταυτόσημη φαντασία με υπαλλήλους ξένων υπηρεσιών, που ορθότατα προάσπιζαν τα δικά τους εθνικά συμφέροντα, εις βάρος των δικών μας, όπως αποδεικνύεται σήμερα.

Η δικαιοσύνη διαβλέπει πίσω από το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή και τις υποκλοπές, αυτό που βιώνει σήμερα κάθε ελληνική οικογένεια στο πετσί της: Ένα στυγνό σχέδιο καταλήστευσης της χώρας, που ολοκληρώθηκε με την οικονομική της καταστροφή.

Το ποιούς θα καταδείξει η έρευνα ως φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Εάν αυτό το δόλιο σχέδιο θα συνδεθεί και με την αλλη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την χάλκευση των στοιχείων για την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο θα φανεί τους επόμενους μήνες.

Η ελληνική τραγωδία όμως παραμένει δεδομένη και οι πολίτες διψούν για δικαιοσύνη. Αυτός είναι και ο λόγος που μόλις έγινε γνωστή η είδηση για τις ενέργειες της δικαιοσύνης, επήλθε τρόμος σε όσους πρωταγωνίσθησαν επικοινωνιακά σε αυτή την πορεία εξαθλίωσης.

Επιστρατεύουν για ακόμα μία φορά τον κιτρινισμό, την απαξίωση της δικαιοσύνης και το χειρότερο, την απαξίωση, την ειρωνεία, την "συνωμοσιολογία"!

Η αντίδραση της κοινωνίας όμως πλέον είναι άμεση και σκληρή:

-Πως τολμάτε να μας λέτε για "συνωμοσιολογίες" όταν εμείς χάνουμε τις δουλειές μας;

-Είναι "ευφάνταστο σενάριο" η χαμένη μας αξιοπρέπεια; Η ανεργία των παιδιών μας; Τα λουκέτα στην γειτονιά μας;

-Τολμάτε να ψελλίζετε εσείς που μας λέγατε ότι τα 45 λεπτά του πετρελαίου θέρμανσης είναι υπερβολική τιμή, όταν κατάπιατε αμάσητα τον τριπλασιασμό;

-Έχετε το θράσος να ειρωνεύεστε εσείς που μας αφήσατε χωρίς φάρμακα, χωρίς γιατρούς, μας δηλητηριάζετε με γενόσημα την ώρα που σιωπήσατε στην ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων;

-Μιλάτε για "συκοφαντίες" εσείς που συκοφαντούσατε εργολαβικά κάθε απεργό τα τελευταία 3 χρόνια, όταν κατά την διάρκεια της κυβέρνησης Καραμανλή, όποιος απεργούσε "είχε δίκιο";

Οι πολίτες λοιπόν έχουν αποφανθεί και σας έχουν απαξιώσει.

Απομένει να δούμε εάν η δικαιοσύνη αποκαλύψει και τον επικοινωνιακό αρμό του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου που γκρέμισε μία κυβέρνηση για να φέρει μία θλιβερή παρέα της αρεσκείας της.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων