ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μύλος» η Προανακριτική – Αποχώρησε ο Κασιδιάρης

«Μύλος» η Προανακριτική – Αποχώρησε ο Κασιδιάρης

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Ηλία Κασιδιάρη σημειώθηκε στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ.

Κατά την εξέταση του κ. Ευ. Βενιζέλου από τον κ. Γεωργιάδη, ο κ. Κασιδιάρη παρενέβη καταγγέλλοντας ευνοϊκή μεταχείριση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τον βουλευτή της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε και επιτέθηκε φραστικά στον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος εκνευρισμένος αποχώρησε από την αίθουσα.

Τα αίματα ανάμεσα στους δύο βουλευτές άναψαν με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος της Επιτροπής να διακόψει τη συνεδρίαση.

Ο κ. Βενιζέλος βγήκε έξω, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στον Βενιζέλο, ο οποίος πάντως έδειξε να το διασκεδάζει με την όλη κατάσταση και άρχισε να φωνάζει «δείτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα που μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει».

Ο κ. Βενιζέλος απάντησε μάλιστα με επιστημονική ανάλυση στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες: «Διακρίνω μια αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».

Κασιδιάρης σε Βενιζέλο: Είσαι γελοίος και χοντρός

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Προανακριτική, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης να αποβάλει από τη συνεδρίαση τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης -που είχε αποχωρήσει από την αίθουσα της συνεδρίασης και ξαναεπέστρεψε- μίλησε απαξιωτικά για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον "γελοίο και χοντρό", προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Χρ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος τον απέβαλε από την αίθουσα.

Διαβάστε επίσης:

Η ώρα του Βενιζέλου στην Προανακριτική