ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαψεύδει το περιβάλλον Μανιτάκη απαίτηση της τρόικας για απολύσεις

Διαψεύδει το περιβάλλον Μανιτάκη απαίτηση της τρόικας για απολύσεις

Δεν μπήκε κανένα νέο θέμα από την πλευρά της τρόικας στο ζήτημα της μεταρρύθμισης στο Δημόσιο και πολύ περισσότερο δεν απαίτησαν την απομάκρυνση 20.000 υπαλλήλων, όπως ανέφεραν κάποιες πληροφορίες των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με συνεργάτες του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μετά τη συνάντηση που διεξήχθη με τους εκπροσώπους των δανειστών της χώρας στο υπουργείο Οικονομικών.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών περιορίστηκε στα όσα έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση έναντι των δανειστών της χώρας και σε όσα προέβλεπε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, κάτι που έχει εκπληρώσει η κυβέρνηση, όπως επισημαίνεται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ μικρή αναφορά έγινε και για το θέμα των επίορκων, για τους οποίους ο κ. Μανιτάκης τους δήλωσε κατηγορηματικά ότι αποτελεί βούληση της κυβέρνησης να τους απομακρύνει χωρίς καθυστερήσεις.

Τέλος, πέρα από την κοινή εμφάνιση των υπουργών Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τις φιλοφρονήσεις και τις αγκαλιές που είχαν μεταξύ τους μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς, συνεργάτες του κ. Αντώνη Μανιτάκη επισημαίνουν ότι ποτέ δεν υπήρξε προσωπική διαφορά με τον κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Ρoή Ειδήσεων