ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάτρα: Παραμένει εγκλωβισμένος ο πρόεδρος του ΤΕΙ

Πάτρα: Παραμένει εγκλωβισμένος ο πρόεδρος του ΤΕΙ

Εγκλωβισμένος στην αίθουσα συνελεύσεων του ΤΕΙ Πάτρας εξακολουθεί να παραμένει ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Πάτρας Σωκράτης Καπλάνης μαζί με άλλα μέλη του Δ.Σ.

Οι σπουδαστές δεν τον αφήνουν να φύγει καθώς απαιτούν να υπογράψει τη παραίτησή του. Πληροφορίες του thebest.gr μάλιστα αναφέρουν ότι του έχουν γράψει και το κείμενο της παραίτησής του και περιμένουν να το υπογράψει.

Την ίδια ώρα έχει αυξηθεί ο αριθμός των τραυματιών, ο οποίος έχει φθάσει στους έξι, ο ένας εκ των οποίων τραυματίστηκε σοβαρά και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από τις 18:00 στο χώρο του ΤΕΙ της Πάτρας όταν ομάδα "μπράβων" και φοιτητών και αντεξουσιαστών ήρθαν στα χέρια κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των φοιτητών. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν φοιτητές.

Το «φυτίλι» άναψε το γεγονός ότι τα μέλη της Διοίκησης του ΤΕΙ Πάτρας αρνήθηκαν να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους, εκτός από τον προϊστάμενο του Τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού.

Οι φοιτητές του ΤΕΙ επέμειναν και απαιτούσαν τις παραιτήσεις και των υπολοίπων μελών και αποφάσισαν να τους κλειδώσουν στο γραφείο.

Ακολούθησε αναταραχή και η... επιχείρηση φυγάδευσης του Προέδρου του ΤΕΙ και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο χώρο της συνέλευσης σημειώθηκαν υλικές ζημιές ενώ η κοινότητα του ΤΕΙ "βράζει".

Πηγή φωτογραφίας contraseolous.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Σοβαρά επεισόδια στη συνέλευση του ΤΕΙ - Τρεις οι τραυματίες