ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε το ιδρυτικό συνέδριο της νεολαίας των ΑΝΕΛ

Ολοκληρώθηκε το ιδρυτικό συνέδριο της νεολαίας των ΑΝΕΛ

Ολοκληρώθηκε το Ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο ξεκίνησε τις εργασίες του εχθές σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


Πρόεδρος της Νεολαίας εξελέγη η Μανταλένα Παπαδοπούλου και Γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής εξελέγη ο Ανέστης Χατζηθεοδοσίου.

Το Συνέδριο υπερψήφισε ομόφωνα και παμψηφεί το Καταστατικό και εξέλεξε την Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από 80 μέλη. Επίσης εξέλεξε τους συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν τη Νεολαία στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε πανηγυρικό κλίμα και με συμμετοχή από όλη την Ελλάδα το Ιδρυτικό μας Συνέδριο, μετά από προσπάθεια λίγων μηνών να οργανωθούμε σε κάθε νομό και κάθε περιφέρεια της Ελλάδας. Αποτελεί κοινή μας αφετηρία για τη δημιουργία μιας νεολαίας με πολιτικές παρεμβάσεις και κοινωνικό έργο. Μιας νεολαίας που ήρθε να ανατρέψει όσους επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία και βάλλουν την κοινωνική συνοχή. Είναι τιμή για εμένα που εξελέγην επικεφαλής μιας τέτοιας νεολαίας, άφθαρτης, αγνής με σαφή προσανατολισμό και στόχους. Όλοι ενωμένοι, ξεκινάμε μαζί!», δήλωσε η πρόεδρος Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Είναι μεγάλη χαρά να ανακοινώνουμε ότι η Νεολαία μας αποτελεί, μετά και το άκρως επιτυχημένο Συνέδριό μας, επίσημα μια πραγματικότητα. Η συγκινητική παρουσία των μελών που προσήλθαν από όλες τις περιοχές της χώρας δείχνει τη μεγάλη δυναμική που υπάρχει και καταδεικνύει ότι η ανατροπή θα έρθει από τους νέους που δεν θα συμβιβασθούν στο μέλλον που κάποιοι άλλοι ετοιμάζουν για εμάς. Από σήμερα αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μαζί!», ανέφερε από την πλευρά του ο γραμματέας εκτελεστικής επιτροπής Ανέστης Χατζηθεοδοσίου.