ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Στίβεν Φράι προσκεκλημένος της Όλγας Κεφαλογιάννη

Ο Στίβεν Φράι προσκεκλημένος της Όλγας Κεφαλογιάννη

Ο Στίβεν Φράι είναι επίσημος προσκεκλημένος του Υπουργείου Τουρισμού προβάλλοντας την Ελλάδα

Σε μία κίνηση με πολλαπλά οφέλη, προχώρησε το Υπουργείο Τουρισμού, φιλοξενώντας το διάσημο ηθοποιό, συγγραφέα και παρουσιαστή, Στίβεν Φράι στη χώρα μας προκειμένου να προβάλει τη χώρα μας.

Ο Βρετανός βρίσκεται στη χώρα μας, διαμένοντας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και μοιράζεται τις εμπειρίες του με τους 15.000.000 φίλους του στο Τwitter. Χθες μάλιστα, επισκέφθηκε τους Δελφούς αναρτώντας πολλές από τις εμπειρίες του και παρακινώντας τον κόσμο να επισκεφθεί την Ελλάδα.

"Θεέ μου, λατρεύω την Ελλάδα. Δε φαίνεται να έχει καταπονηθεί καθόλου από την κρίση. Είναι πάντα φιλική και διασκεδαστική" έγραψε ο διάσημος Βρετανός με προφανή σκοπό να στηρίξει τις ελληνικές ομορφιές σε εποχές δύσκολες για τους Έλληνες.

Φυσικά, η πρωτοβουλία της Υπουργού Τουρισμού εντάσσεται σε μία σειρά δράσεων για την ενίσχυση των αφίξεων το φετινό καλοκαίρι και "μάλλον" αποδεικνύεται χρησιμότερη, από τις αλόγιστες σπατάλες παλαιότερων ετών και τα ταξιδάκια πολλών αξιωματούχων του τουρισμού διαχρονικά στη χώρα μας, που κατέληγαν ως δωράκια στις ιδιαίτερες γραμματείς τους.