Έρευνα για ευθύνες Προβόπουλου από τους οικονομικούς εισαγγελείς!

NEWSBOMB

Έρευνα για ευθύνες Προβόπουλου από τους οικονομικούς εισαγγελείς!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης - Μουζακίτης φαινεται πως σπάζουν το "άδυτο" της τράπεζας της Ελλάδας, διατάσσοντας έρευνα που αγγίζει και τον Γ. Προβόπουλο.

Στο στόχαστρο φαίνεται πως μπαίνουν δύο πολύ σοβαρές υποθέσεις. Αυτή του σκανδάλου της Proton αλλά και του ελέγχου της BlackRock σε Offshore θυγατρικές των τραπεζών!

Ρόλο φαίνεται πως έπαιξαν και οι δημόσιες παρεμβάσεις του Μιχάλη Καρχιμάκη, ειδικά η τελευταία που καταλόγιζε ευθύνες και στην ανακρίτρια της υπόθεσης Proton για την μη κλήση του ισχυρού άνδρα της ΤτΕ, αφού ως ελεγκτική αρχή δεν είχε διαπιστώσει κάτι μεμπτό στην εξαγορά της.

Το θέμα της BlackRock είναι πολύ πιο περίπλοκο αφού πάνω σε αυτή την μυστηριώδη έκθεση που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, στηρίχθηκαν οι μεγάλες αλλαγές στις κρατικές τράπεζες που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα.

Εφ' όσον οι πληροφορίες ισχύουν, θα μιλάμε για σοβαρότατη εξέλιξη που θα επηρεάσει τόσο το οικονομικό όσο και το πολιτικό σκηνικό.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved