ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εργαζόμενοι σε Π.Μπεγλίτη: Στην τρόικα δουλικά, στους εργάτες μαγκιά

Εργαζόμενοι σε Π.Μπεγλίτη: Στην τρόικα δουλικά, στους εργάτες μαγκιά

Πέσιμο στον πρώην κηπουρό του Παπανδρέου έκαναν εργαζόμενοι

Ούτε ένα χρόνο μετά δε φαίνεται να βρίσκουν ησυχία οι κηπουροί του Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίοι συνεχίζουν να τραβούν πάνω τους τα βέλη για την κατάντια της χώρας.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό συνέβη χθες, με εργαζόμενους στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα να συναντούν τυχαία τον πρώην υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη σε σταθμό ανεφοδιασμού της Εθνικής και να του τα ψάλλουν κανονικά μιας και παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες.

Ο πρώην υπουργός ξαφνιάστηκε ωστόσο προσπάθησε να κατευνάσει τις αντιδράσεις τους προκειμένου να μην προκαλέσουν επεισόδια στο χώρο που Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσούκαλης ενημερώνονταν για την Ολυμπία Οδό. Ο Π.Μπεγλίτης όταν είδε πως δεν οδηγούσε πουθενά η συζήτηση με τους εργαζομένους μπήκε άρον άρον στο αυτοκίνητο του και έφυγε ενώ κάποιοι από τους εργαζομένους του φώναζαν στην «τρόικα δουλικά, και στους εργάτες μαγκιά».

Για την ιστορία πάντως, ο πρώην Παπανδρεϊκός υπουργός, έχει επιστρέψει στη θέση που κατείχε στο Υπουργείο Εξωτερικών παρά το γεγονός πως είχε παραιτηθεί για να πολιτευθεί. Το έχουμε ξαναπεί, μερικοί τυγχάνουν διαφορετικής μεταχείρισης...