ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκούπα στα «ρουσφέτια» του ΓΑΠ στο ΑΠΕ

Σκούπα στα «ρουσφέτια» του ΓΑΠ στο ΑΠΕ

Έντονη φημολογία ότι οι «κολλητοί» του ΓΑΠ με τους μισθούς των 2.000 ευρώ βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός του πρακτορείου

Ακούμε στην πιάτσα για απολύσεις «δημοσιογράφων» που είχαν διοριστεί στο ΑΠΕ έχοντας ως μοναδικό προσόν τους στενούς δεσμούς τους με την οικογένεια του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Λέγεται μάλιστα ότι κάποιοι από αυτούς είχαν τελέσει και συνεργάτες του τότε πρωθυπουργικού γραφείου του κ. Γιώργου Παπανδρέου. (Κάτι αντίστοιχο με τον νεαρό που είχε φωτογραφηθεί πάνω στο αλογάκι του λούνα πάρκ και την επομένη είχε διοριστεί επιστημονικός σύμβουλος του Παπανδρέου. Θυμάστε;).

Ένα καλό που αρχίζει να κάνει το περιβάλλον Σαμαρά είναι ότι φέρεται να προχωράει σε εκκαθαρίσεις αργόμισθων, οι οποίοι έχοντας το βύσμα του ΓΑΠ, περνούσαν λίγες ώρες από το ΑΠΕ, χαιρετούσαν τον κόσμο εκεί, και έφευγαν έχοντας όμως πρώτα βάλει στην τσέπη έναν μισθό που δεν έπεφτε κάτω από 1500 με 2000 ευρώ, στην περίοδο της «ανοικτής διακυβέρνησης» με τις κλειστές πόρτες σε όσους δεν διέθεταν τα κατάλληλα βύσματα.

Αν τελικά ισχύει αυτό που έφθασε στα αυτιά μας, τότε θα πρόκειται για μία κίνηση του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος του Σαμαρά, που εμείς πρώτοι θα βγάλουμε «το καπέλο».

Εκτός από το οικονομικό μπάχαλο που άφησε πίσω του στο ΠΑΣΟΚ, την ώρα που έκοβε μισθούς και συντάξεις, ο κ. Παπανδρέου έφυγε από την εξουσία έχοντας φροντίσει πρώτα να διορίσει «τους δικούς» του σε κρατικές θέσεις και να βολέψει τους «κηπουρούς» του.

Ο κ. Σαμαράς θα βρει άραγε το πολιτικό σθένος να συνεχίσει τις εκκαθαρίσεις αυτών των ανθρώπων ή ο ελληνικός λαός θα συνεχίσει για πολύ ακόμα να τους πληρώνει;

Διαβάστε επίσης:

Σάλος στο ΠΑΣΟΚ με τις αποκαλύψεις για αλόγιστες δαπάνες

Πόρισμα ΠΑ-ΣΟΚ για Παπανδρέου!