ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Σαμαρά με μηνύματα για τη Νέα Δημοκρατία

Επίσκεψη Σαμαρά με μηνύματα για τη Νέα Δημοκρατία

Με θερμά λόγια μίλησε ο πρωθυπουργός για τον απερχόμενο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο

Την ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να παρευρεθεί στην εκδήλωση αλλαγής προέδρου της γαλάζιας νεολαίας. Ο πρωθυπουργός μίλησε με θερμά λόγια για τον απερχόμενο πρόεδρο της νεολαίας Ανδρέα Παπαμιμίκο αλλά και για το νεοεκλεγέντα Σάκη Ιωαννίδη, ενθαρρύνοντας τους νέους να σταθούν δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Η επίσκεψη όμως είχε και αρκετό παραπολιτικό ενδιαφέρον καθώς τα λόγια του πρωθυπουργού, έκρυβαν ειδήσεις. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός φρόντισε να αναγνωρίσει τις ικανότητες του και να τον ευχαριστήσει για όσα προσέφερε τα τρία τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Α.Σαμαράς τόνισε: "Η Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα πέρασε δύσκολες στιγμές. Οι δυνατοί χαρακτήρες, οι άνθρωποι που ενεργούν με αίσθηση καθήκοντος αλλά και με συνείδηση ελληνική, σ'αυτές τις ώρες φαίνονται και αναδεικνύονται. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που πριν μερικά χρόνια, για πρώτη φορά, εμπιστεύθηκε η βάση της νεολαίας μας. Τον άνθρωπο ο οποίος ποτέ δε μου πρότεινε κάτι το απλό. Τον άνθρωπο που εκείνα που εγώ του έλεγα και θεωρούνταν πριν δύσκολα, θεωρούσε ως υποχρέωση του να τα λύσει ως απλά, όπως ήταν το άσυλο. Τον άνθρωπο έφτιαξε χωρίς να του ζητήσει κανείς ομάδες εργασίας έβγαλε παιδιά καινούργια τα οποία έχουν κατακτήσει τις πιο ψηλές κορυφές απόδοσης στις κορυφές της παράταξης. Τα αποτελέσματα των εκλογών δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο δύναμης, αλλά δύναμης με ποιότητα που έχει κατακτήσει ευρύτερα η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ, οι ιδέες μας οι αξίες μας σ'αυτή την κοινωνία. Αλλεπάλληλες νίκες από τη βάση και θέλω να ευχηθώ και τις ίδες αλλεπάλληλες επιτυχίες και στο Σάκη Ιωαννίδη"