ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καπερνάρος σε Παπαχρήστο: Καληνύχτα ...τεράστιε δημοσιογράφε!

Καπερνάρος σε Παπαχρήστο: Καληνύχτα ...τεράστιε δημοσιογράφε!

Επιστολή με προφανή «διδακτικό» χαρακτήρα απευθύνει προς τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργο Παπαχρήστο, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του αρθρογράφου στη στήλη του «Στίγμα», σύμφωνα με το οποίο ο «τεράστιος» κ. Καπερνάρος φέρεται να ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ορίστηκε αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Νότη Μαριά. Μάλιστα, στην απαντητική του επιστολή, ο κ. Καπερνάρος δεν αμφισβητεί μόνο το ανιδιοτελές της δημοσιογραφικής αφετηρίας του κ. Παπαχρήστου, αλλά και την γλωσσική και γραμματική του επάρκεια.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

«Κύριε Γιώργο Χρ. Παπαχρήστο,

Όπως; διαπιστώνετε, όταν «δηµοσιογραφείτε» ψευδόμενος κακοβούλως, εναντίον µου και προσβάλλοντας την προσωπικότητα µου, µε, σκοπίµως και µεθοδευµένως , συκοφαντικά «δηµοσιογραφήµατα» σας, θα καταφεύγω εναντίον σας, ενώπιον αστικών ή και ποινικών δικαστηρίων, όπως γίνεται πάντοτε, σύμφωνα µε τον νόμο.

Τώρα, όταν προσπαθείτε να µε κρίνετε, ως τεράστιος δημοσιογράφος (χρησιμοποιώ την λέξη «τεράστιος» καθ' ότι είναι το αγαπημένο σας επινόημα), έχω να παρατηρήσω, ορισμένα συμπτώματα που αφορούν στην δημοσιογραφική σας «τεραστιότητα» και αποδεικνύουν, προδήλως και ενδεικτικώς βέβαια, το νόημα και την ποιότητα της:

1)Στα «ΝΕΑ», της Παρασκευής 10/5/2013 και στη στήλη σας «ΣΤΙΓΜΑ», κάπου γράφετε την φράση « ... αν µε εννοείται τι εννοώ ... ». Όμως, τεράστιε, το -ται γράφεται µε έψιλον (-ε) διότι είναι πληθυντικός ενεστώτος , δηλαδή «εννοείτε». Μην µαλώσετε τον διορθωτή. Προφανώς, τι να σας πρωτοδιορθώσει ο ατυχής!!

2)Στην ραδιοφωνική σας εκπομπή στο ΒΗΜΑ FM, µε τον Άρη Ραβανό (16/5/2013) αν την ακούσετε ξανά, θα διαπιστώσετε ότι, όταν ο κ. Ραβανός σας απειλεί (αστειευόμενος) ότι θα σας καταγγείλει, εσείς του απαντάτε (και μάλιστα δύο φορές): «Κατήγγειλε µε». Όμως, τεράστιε, δεν είναι οριστική αλλά προστακτική αορίστου και γράφεται και προφέρεται: «κατάγγειλέ
µε».

3)Στα «ΝΕΑ», στην ίδια πάντα στήλη σας, όπου, μεταξύ άλλων, µε αποκαλείτε και «μεγάλιθο της πολιτικής ζωής», γράφετε τα ακόλουθα επί λέξει: « ... Πάντως ακόµη κι αν πρόκειται για πλάκα, όπερ και το πιθανότερο, ένα νοµοσχέδιο της ΧΑ λείπει για να ολοκληρωθεί το απόλυτο µπάχαλο. Ενημερώνω σχετικά ότι μετά το ν/σ του διδύμου ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, τις αντιρατσιστικές βελτιώσεις της ΝΔ, την πρόθεση του ΣΥΡIΖΑ να καταθέσει κι αυτός αντιρατσιστικό νομοσχέδιο... ».

Όμως, «τεραστιόλιθε» της δημοσιογραφικής ζωής, γεράσατε και δεν μάθατε ακόμη ότι νοµοσχέδια καταθέτει µόνον
η εκάστοτε κυβέρνηση, ενώ τα υπόλοιπα κόµµατα καταθέτουν προτάσεις νόµου. Άντε τώρα, φάτε λίγη από την µεγάλη εµπάθεια σας, πιείτε και λίγο από το δηλητήριο που έχετε (για την εκτροφή σας) βαθειά µέσα σας και ξαπλώστε για ύπνο.

Καληνύχτα σας, τεράστιε δημοσιογράφε
Βασίλης Καπερνάρος

Υ.Γ.: Επαφιέµενος στην έστω και ελάχιστη διατιθεµένη, εκ µέρους σας, ηπειρώτικη αξιοπρέπεια, αναµένω την δηµοσίευση της παρούσης στο «στίγµα» σας».