ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ

Ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα της Κυριακής οι εργασίες της πρώτης συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τις οποίες άνοιξε το πρωί με ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.


Το Εθνικό Συμβούλιο εξέλεξε το γραμματέα του κόμματος, την Εκτελεστική Επιτροπή, την Επιτροπή Δεοντολογίας, καθώς και την Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου.

Συγκεκριμένα στη θέση του γραμματέα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξελέγη ο πρώην βουλευτής Σπύρος Γαληνός, ενώ δεύτερος σε σειρά εκλογής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπίσαλας. Υποψήφιοι για το αξίωμα του γραμματέα ήταν έξι στελέχη εκ των οποίων οι δυο πρώτοι πέρασαν το δεύτερο γύρο όπου εξελέγη, ο κ.Γαληνός.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Γιώργος Αναγνωστάκος, Σάββας Τσιμαχίδης, Νίκος Δαγλαρτζής, Παναγιώτης Πλακεντάς, Ιωάννης Μοίρας, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Μιχάλης Σακελάρης. Πρώτος αναπληρωματικός εξελέγη ο Νίκος Ντίνος.

Επίσης, στην Επιτροπή Δεοντολογίας εξελέγησαν οι: Ευρυδίκη Κουρνέτα, Νικόλας Μαρκάτος, Σταματίνα - Ρομίνα Βουγιουκλάκη, Μαρία Αγγέλου και Χριστίνα Ντούβαλη. Τέλος για την Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου εξελέγησαν οι κ.κ. Γεώργιος Κοκκοράκης και Ανδρέας Κομματάς.