ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστροφή στο παρελθόν για το ΠΑΣΟΚ

Επιστροφή στο παρελθόν για το ΠΑΣΟΚ

Στο ιστορικό κτίριο της οδού Χαριλάου Τρικούπη 50 μετακομίζει σε μερικές μέρες το ΠΑΣΟΚ, αδυνατώντας καλύψει το μηνιαίο ενοίκιο ύψους 75.000 ευρώ.

Οι πρώτες κούτες έχουν ξεκινήσει να φτάνουν, ωστόσο ο μεγάλος όγκος θα φύγει από το νεοκλασικό της Ιπποκράτους την προσεχή Πέμπτη.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πάντως, δεν πρόκειται να στεγαστεί προς το παρόν στα παλιά λημέρια του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά θα εγκατασταθεί στην οδό Ζαλοκώστα, όπου του έχει παραχωρηθεί γραφείο ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Εκτός ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να στεγαστούν και οι κ.κ. Κουτρουμάνης, Πρωτόπαππας, Πιερακάκης και Κολιοστάσης μιας και έτσι έχει συμφωνηθεί κατά την προγραμματική συμφωνία προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός του κυβερνητικού έργου. Κυρίαρχος λοιπόν στη Χαριλάου Τρικούπη, θα είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος θα πάρει και όλο το βάρος της επικοινωνιακής ομάδας, η οποία θα πρέπει να βρει το νέο της χώρο στα γραφεία που έχουν συνδεθεί με την παντοκρατορία του Κινήματος. Με 2.5% στις δημοσκοπήσεις πάντως, μάλλον θα δυσκολευτεί...