ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παπαμιμίκος και Ιωαννίδης στη σύνοδο της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ

Newsroom Newsroom

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παπαμιμίκος και Ιωαννίδης στη σύνοδο της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ

Στην αίθουσα Κήπου της Ρηγίλλης, πραγματοποιήθηκε η 1η Τακτική Σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Στη Σύνοδο παραβρέθηκε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος έκανε σύντομη τοποθέτηση και καταχειροκροτήθηκε.

Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Σάκης Ιωαννίδης έκανε την πολιτική εισήγησή του παρουσιάζοντας το πλαίσιο υπό το οποίο θα κινηθούν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες της οργάνωσης. Ακολούθησε η πολιτική εισήγηση του απερχόμενου γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ.

Στη συνέχεια δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες εκλογής νέου Γραμματέα στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ και η εκλογή νέων οργάνων ΚΕΦΕ και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Νέος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής εξελέγη ο Ανδρέας Τσώκος μετά από ψηφοφορία των μελών της.

Βασικά σημεία της ομιλίας του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη:

«Πλέον, ενωμένοι όσο ποτέ ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις στη μάχη των ιδεών που προαναγγείλαμε προκειμένου να πάρουμε ξανά την ιδεολογική κυριαρχία{...} Τους επόμενους μήνες λοιπόν, θα ξεκινήσουμε πολλά. Η ΟΝΝΕΔ θα πρέπει να βγει στις γειτονιές, στις σχολές, οπουδήποτε υπάρχουν νέοι και να έρθει σε επαφή με τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν{...} Τα τρία τελευταία χρόνια, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και αλλάξαμε την εικόνα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ριζικά. Περάσαμε σημαντικές προτάσεις για τα ιδρύματα και τους φοιτητές και ταυτόχρονα σπάσαμε κατεστημένες νοοτροπίες{...} Για το λόγο αυτό η οργάνωση θα ανοιχτεί σε όλη την Ελλάδα και η Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάζει και στην περιφέρεια. Οφείλουμε να βγούμε από την Αθήνα και να συνδυάσουμε τις συνεδριάσεις μας με δράσεις στις τοπικές κοινωνίες{...} Βλέπουμε καθημερινά συνομηλίκους μας να φεύγουν στο εξωτερικό σε αναζήτηση εργασίας, αφού στην Πατρίδα τους αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξει. Αυτός είναι και ο βασικός μας στόχος. Επιλέξαμε να δώσουμε τη μάχη στα δύσκολα, ώστε να μπορέσουμε μετά να οικοδομήσουμε την Ελλάδα που θέλουμε να ζήσουμε{...} Στο Σύριζα είναι όντως γκρεμιστές. Γκρέμιζαν σε κάθε ευκαιρία κάθε προσπάθεια επένδυσης που θα γινόταν στη χώρα μας. Κάθε προσπάθεια να ορθοποδήσει η χώρα μας. Δεν θα τους αφήσουμε όμως να γίνουν γκρεμιστές της Πατρίδας μας και των ονείρων των νέων ανθρώπων{...} Σήμερα λοιπόν, που το παλιό πεθαίνει και δίνει την τελική του μάχη, εμείς δεν έχουμε περιθώριο. Πρέπει με τη δουλειά μας πλάι στην αποφασιστικότητα του Πρωθυπουργού μας Αντώνη Σαμαρά, να φύγουμε μπροστά και να αρπάξουμε την ευκαιρία που μας προσφέρει η εποχή προκειμένου να πάμε τη χώρα παρακάτω.»

Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παπαμιμίκος και Ιωαννίδης στη σύνοδο της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ
01
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παπαμιμίκος και Ιωαννίδης στη σύνοδο της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved