ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρώτη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το συνέδριο του κόμματος, εξαπέλυσε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, ο οποίος με σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κατηγόρησε την Κουμουνδούρου ότι «καταφεύγει σε πρωτοφανείς ενέργειες που πλήττουν βάναυσα την δημοκρατική Λειτουργία και το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης».

Αναλυτικά το σχόλιο του κ. Καρύδη στο Facebook:

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ Τσιπρας διατείνονται ότι κάνουν ένα Συνέδριο για την Νεα Αριστερά που θα ενώσει τον Ελληνικο Λαό! Στην Κρήτη όμως η Δημοκρατική Παράταξη αντιμετώπισε για μια ακόμη φορά μια επιχείρηση κατασυκοφάντησης, εκφοβισμού και τυφλών πολιτικών επιθέσεων από οργανωμένες δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ με αντισυγκεντρώσεις στο όνομα δήθεν της υπεράσπισης των δημοτικών αστυνομικών ή των καθηγητών ΕΠΑΛ οι οποίοι όμως δεν συμμετείχαν.

Δυστυχώς η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να λύσει τα εσωκομματικά της προβλήματα καταφεύγει σε πρωτοφανείς ενέργειες που πλήττουν βάναυσα την δημοκρατική Λειτουργία και το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης.

Γιατί όσοι εμφανίστηκαν στο Αρκαλοχώρι να «αγανακτούν» δεν ηταν καν από το χωριό. Ήρθαν με πούλμαν και τις προηγούμενες ημέρες είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ που απειλούσε πως «θα δώσουν την απάντησή τους με τη στάση τους στον κ. αντιπρόεδρο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.!

Αλήθεια ας μας απαντήσουν ποια είναι η διάφορα τους από τους «κοτζαμάνηδες»